MISSIE

 

GO! CVO VIVA Antwerpen biedt diverse opleidingen aan, verspreid over tal van vestigingsplaatsen in de provincie Antwerpen. Het centrum streeft ernaar om elke volwassen cursist op een kwaliteitsvolle manier te begeleiden naar de certificering van zijn opleiding.

 

Centraal in ons CVO staat de cursist die vanuit een professionele, maatschappelijke of persoonlijke nood een opleidingsbehoefte wenst te vervullen, in het kader van levenslang en levensbreed leren. Laagdrempeligheid, persoonlijke ontwikkeling en creatieve ontplooiing zijn sleutelbegrippen in het leerproces dat op deskundige en enthousiaste wijze wordt aangeboden door pedagogisch onderlegde leerkrachten.

 

Als centrum dat gespecialiseerd is in praktijkgerichte opleidingen binnen de studiegebieden huishoudelijk onderwijs en mode, streven we naar een uniek evenwicht tussen klassikale en geïndividualiseerde begeleiding.

 

Als toekomstgericht opleidingscentrum kiezen we voor de uitbreiding van ons opleidingsaanbod en staan we open voor samenwerkingsverbanden met diverse partners.

 

 

GO! CVO VIVA ANTWERPEN

 

Distelvinklaan 22 (secretariaat: blok B)

 

2660 Hoboken

CONTACT

 

0476 96 49 57 (geen sms aub)

 

info@cvo-viva.be

OVER CVO VIVA ANTWERPEN

 

 

Centrumreglement

 

Missie

 

Dislaimer & privacy

OPENINGSUREN SECRETARIAAT (BLOK B)

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

 

 

: - 13u tot 16u - 18u tot 20u

: - 13u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u - -

: - 13u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u - -