CULINAIR DE WERELD ROND

 

Moeilijkheidsgraad: meer gevorderden

Je hebt reeds een goede kennis van koken.

 

Je leert de mediterrane keuken kennen. Je gebruikt zonnige ingrediënten en zuiderse kruiden.

 

Diverse kooktechnieken komen aan bod:

 

• herkomst, voedingswaarde, verteerbaarheid, gebruik en bewaarmethode van grondstoffen

• werken met een voedingsmiddelentabel

• een werkplan volgen

• snijtechnieken voor groenten, fruit, vlees en vis

• basis kooktechnieken onder begeleiding kunnen uitvoeren : wokken, stomen, grillen, koken, bakken in de oven

• verse kruiden gebruiken en gerechten op smaak brengen

• organiseren

• de hygiëneregels in acht nemen.

 

Een greep uit de gerechten die je zal leren bereiden:

 

kip 'piri piri', minestrone, tajine van rundsvlees, pasta marinara, butternut, linzensoep, sesamcrackers, saltimbocca, raviole, tapas, gamba's, polenta gele rijst, gazpacho, torrtilla, risotto, lasagna, crumble met necatrine, brandewijnpudding en panna cotta,

 

Twijfel je of deze module iets voor jou is en of je over de juiste voorkennis beschikt?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer uitleg.

 

 

AANBOD SCHOOLJAAR 2017-2018:

Voor deze module kan er momenteel niet meer ingeschreven worden. We starten opnieuw in september 2018.

 

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe startdata? Neem dan zeker even contact met ons op.

Lesplaats

Dag

Uren

Start

Einde

GO! CVO VIVA ANTWERPEN

 

Distelvinklaan 22 (secretariaat: blok B)

 

2660 Hoboken

CONTACT

 

0476 96 49 57 (geen sms aub)

 

info@cvo-viva.be

OVER CVO VIVA ANTWERPEN

 

Centrumreglement

 

Missie

 

Opleidingen

OPENINGSUREN SECRETARIAAT (BLOK B)

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

 

 

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u