CULINAIR DE WERELD ROND

 

Moeilijkheidsgraad: meer gevorderden

Je hebt reeds een goede kennis van koken.

 

Je leert de mediterrane keuken kennen. Je gebruikt zonnige ingrediënten en zuiderse kruiden.

 

Diverse kooktechnieken komen aan bod:

 

• herkomst, voedingswaarde, verteerbaarheid, gebruik en bewaarmethode van grondstoffen

• werken met een voedingsmiddelentabel

• een werkplan volgen

• snijtechnieken voor groenten, fruit, vlees en vis

• basis kooktechnieken onder begeleiding kunnen uitvoeren : wokken, stomen, grillen, koken, bakken in de oven

• verse kruiden gebruiken en gerechten op smaak brengen

• organiseren

• de hygiëneregels in acht nemen.

 

Een greep uit de gerechten die je zal leren bereiden:

 

kip 'piri piri', minestrone, tajine van rundsvlees, pasta marinara, butternut, linzensoep, sesamcrackers, saltimbocca, raviole, tapas, gamba's, polenta gele rijst, gazpacho, torrtilla, risotto, lasagna, crumble met necatrine, brandewijnpudding en panna cotta,

 

Twijfel je of deze module iets voor jou is en of je over de juiste voorkennis beschikt?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer uitleg.

 

 

AANBOD SCHOOLJAAR 2017-2018:

Lesplaats

Dag

Week

Uren

Start

Einde

Antwerpen-Linkeroever, Oscar de Gruyterlaan 4

(Sint-Annacollege, ingang Georges Eekhoudlaan 1)

donderdag

even week

18u20 - 22u00

08/09/2017

29/06/2018

Borgerhout, Plantin en Moretuslei 165

(GO! Spectrum Campus Borgerhout)

woensdag

even week

14u00 - 17u40

06/09/2017

27/06/2018

Hoboken, Distelvinklaan 22 (GO! atheneum Hoboken - blok E)

woensdag

even weken

18u40 - 22u20

06/09/2018

27/06/2018

(*) voor de cursussen van het tweede semester kan er momenteel nog niet ingeschreven worden.

GO! CVO VIVA ANTWERPEN

 

Distelvinklaan 22

 

2660 Hoboken

Het secretariaat van GO! CVO VIVA Antwerpen is gesloten van

zaterdag 1 juli 2017 t.e.m. zondag 27 augustus 2017.

CONTACT

 

0476 96 49 57 (geen sms aub)

OVER CVO VIVA ANTWERPEN

 

Centrumreglement

 

Missie

 

Opleidingen

OPENINGSUREN SECRETARIAAT

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

 

 

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u