CULINAIR DE WERELD ROND

 

Moeilijkheidsgraad: meer gevorderden

Je hebt reeds een goede kennis van koken.

 

Je leert de mediterrane keuken kennen. Je gebruikt zonnige ingrediënten en zuiderse kruiden.

 

Diverse kooktechnieken komen aan bod:

 

• herkomst, voedingswaarde, verteerbaarheid, gebruik en bewaarmethode van grondstoffen

• werken met een voedingsmiddelentabel

• een werkplan volgen

• snijtechnieken voor groenten, fruit, vlees en vis

• basis kooktechnieken onder begeleiding kunnen uitvoeren : wokken, stomen, grillen, koken, bakken in de oven

• verse kruiden gebruiken en gerechten op smaak brengen

• organiseren

• de hygiëneregels in acht nemen.

 

Een greep uit de gerechten die je zal leren bereiden:

 

kip 'piri piri', minestrone, tajine van rundsvlees, pasta marinara, butternut, linzensoep, sesamcrackers, saltimbocca, raviole, tapas, gamba's, polenta gele rijst, gazpacho, torrtilla, risotto, lasagna, crumble met necatrine, brandewijnpudding en panna cotta,

 

Twijfel je of deze module iets voor jou is en of je over de juiste voorkennis beschikt?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer uitleg.

 

 

AANBOD SCHOOLJAAR 2017-2018:

Lesplaats

Dag

Week

Uren

Start

Einde

Borgerhout, Plantin en Moretuslei 165

(GO! Spectrum Campus Borgerhout)

woensdag

even week

14u00 - 17u40

06/09/2017

27/06/2018

Hoboken, Distelvinklaan 22 (GO! atheneum Hoboken - blok E)

woensdag

even weken

18u40 - 22u20

06/09/2018

27/06/2018

(*) voor de cursussen van het tweede semester kan er momenteel nog niet ingeschreven worden.

GO! CVO VIVA ANTWERPEN

 

Distelvinklaan 22

 

2660 Hoboken

CONTACT

 

0476 96 49 57 (geen sms aub)

OPENINGSUREN SECRETARIAAT

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

 

 

: 9.00u tot 12.30u - 13.30u tot 16.30u

: 9.00u tot 12.30u - 13.30u tot 16.30u

: 9.00u tot 12.00u

: 9.00u tot 12.30u - 13.30u tot 16.30u

: 9.00u tot 12.00u