BAKKEN VAN ZOET TOT ZOUT

 

Moeilijkheidsgraad: half gevorderden

Je hebt reeds een goede basiskennis van koken.

 

Verras en verwen jezelf en je gasten met gebak uit eigen bakkerij!

Je bereidt zoete en ook hartige taarten, cakes en koekjes, quiches, pizza’s en allerhande ovenvers brood.

Je leert daarbij:

 

• de herkomst, gebruik en bewaring van de te verwerken grondstoffen kennen

• de hoeveelheden afmeten en afwegen

• de juiste volgorde van bereidingen toepassen

• basis baktechnieken onder begeleiding kunnen uitvoeren

• hartige gerechten, mousses, diverse degen, eenvoudig gebak, brood bereiden, vullingen bereiden,

gebak afwerken

• organiseren

• de hygiëneregels in acht nemen

 

Een greep uit de gerechten die je zal leren bereiden:

 

koffiekoeken, honing madeleintjes, rozijnenbrood, melkbrood, javanais, focaccia met tomaten en olijven, biscuit gebak, waldkorn brood, kaastaart met blauwbessen, knapperige asperges.

 

Twijfel je of deze module iets voor jou is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer uitleg.

 

 

AANBOD SCHOOLJAAR 2017-2018:

Lesplaats

Dag

Week

Uren

Start

Einde

Borgerhout, Plantin en Mortuslei 165 (GO! Spectrum Campus Borgerhout)

dinsdag

even week

18u40 - 22u20

05/09/2017

26/06/2018

Brasschaat, Prins Kavellei (GO! KTA Brasschaat)

woensdag

oneven week

18u25 - 22u20

13/09/2017

20/06/2018

Hoboken, Distelvinklaan 22 (GO! atheneum Hoboken - blok E)

maandag

wekelijks

18u40 - 22u20

04/09/2017

22/01/2018

GO! CVO VIVA ANTWERPEN

 

Distelvinklaan 22 (secretariaat: blok B)

 

2660 Hoboken

CONTACT

 

0476 96 49 57 (geen sms aub)

 

info@cvo-viva.be

OVER CVO VIVA ANTWERPEN

 

Centrumreglement

 

Missie

 

Opleidingen

OPENINGSUREN SECRETARIAAT (BLOK B)

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

 

 

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u