BAKKEN VAN ZOET TOT ZOUT

 

Moeilijkheidsgraad: half gevorderden

Je hebt reeds een goede basiskennis van koken.

 

Verras en verwen jezelf en je gasten met gebak uit eigen bakkerij!

Je bereidt zoete en ook hartige taarten, cakes en koekjes, quiches, pizza’s en allerhande ovenvers brood.

Je leert daarbij:

 

• de herkomst, gebruik en bewaring van de te verwerken grondstoffen kennen

• de hoeveelheden afmeten en afwegen

• de juiste volgorde van bereidingen toepassen

• basis baktechnieken onder begeleiding kunnen uitvoeren

• hartige gerechten, mousses, diverse degen, eenvoudig gebak, brood bereiden, vullingen bereiden,

gebak afwerken

• organiseren

• de hygiëneregels in acht nemen

 

Een greep uit de gerechten die je zal leren bereiden:

 

koffiekoeken, honing madeleintjes, rozijnenbrood, melkbrood, javanais, focaccia met tomaten en olijven, biscuit gebak, waldkorn brood, kaastaart met blauwbessen, knapperige asperges.

 

Twijfel je of deze module iets voor jou is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer uitleg.

 

 

AANBOD SCHOOLJAAR 2017-2018:

Lesplaats

Dag

Week

Uren

Start

Einde

Voor deze module kan er momenteel niet meer ingeschreven worden. We starten opnieuw in september 2018.

 

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe startdata? Neem dan zeker even contact met ons op.

GO! CVO VIVA ANTWERPEN

 

Distelvinklaan 22 (secretariaat: blok B)

 

2660 Hoboken

CONTACT

 

0476 96 49 57 (geen sms aub)

 

info@cvo-viva.be

OVER CVO VIVA ANTWERPEN

 

Centrumreglement

 

Missie

 

Opleidingen

OPENINGSUREN SECRETARIAAT (BLOK B)

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

 

 

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u