START TO COOK

 

Moeilijkheidsgraad: beginners

Je hebt geen voorkennis van koken nodig.

 

In de module 'start to cook' leer je eenvoudige kooktechnieken.

 

Je bereidt toffe en lekkere gerechten uit de dagelijkse keuken en leert:

 

  • voedingsmiddelen verantwoord kiezen, kopen en gebruiken
  • voedingsmiddelen op een verantwoorde wijze stockeren en bewaren
  • de voedingsdriehoek gebruiken
  • de recepten correct lezen
  • de hoeveelheden afmeten en afwegen
  • snijtechnieken toepassen op groenten, fruit, vlees en vis
  • basis kooktechnieken onder begeleiding kunnen uitvoeren: koken, bakken in de oven, braden, stoven, onder meer met toepassing op groenten, aardappelen, deegwaren en rijst
  • organiseren
  • de hygiëneregels in acht nemen.

 

Een greep uit de gerechten die je zal leren bereiden:

 

erwtensoep, aspergesoep, ossobucco, kalfsblanket, gegratineerd witloof met ham en kaas, mayonaise,

appelflap, tiramisu, ...

 

Twijfel je of deze module iets voor jou is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer uitleg.

 

 

AANBOD 2DE SEMESTER SCHOOLJAAR 2017-2018:

 

Lesplaats

Dag

Uren

Start

Einde

Hoboken, Distelvinklaan 22 (GO! atheneum Hoboken - blok E)

donderdag

18u40 - 22u20

25/01/2018

28/06/2018

Voor de jaargroepen in Antwerpen-Linkeroever, Borgerhout, Brasschaat en Lier kan er nu niet meer ingeschreven worden.

We starten opnieuw in september 2018.

 

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe startdata? Neem dan zeker even contact met ons op.

GO! CVO VIVA ANTWERPEN

 

Distelvinklaan 22 (secretariaat: blok B)

 

2660 Hoboken

CONTACT

 

0476 96 49 57 (geen sms aub)

 

info@cvo-viva.be

OVER CVO VIVA ANTWERPEN

 

Centrumreglement

 

Missie

 

Opleidingen

OPENINGSUREN SECRETARIAAT (BLOK B)

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

 

 

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u