VERWEN JE GASTEN

 

Moeilijkheidsgraad: gevorderden

Je hebt reeds een uitgebreide kennis van koken.

 

Je leert een menu bereiden in functie van feesten of andere gelegenheden.

Je bereidt meer gastronomische menu’s en leert:

 

• tafelschikking

• de regels voor opdienen en afruimen en de regels voor gastvrijheid

• gerechten feestelijk presenteren

• seizoensgebonden menu’s samenstellen/uitwerken

• werkzaamheden organiseren

• borden dresseren

• snijtechnieken toepassen

• fileren van vis

• kooktechnieken onder begeleiding kunnen uitvoeren: koken, bakken in de oven, braden, stoven,

stomen, flamberen, …

• de hygiëneregels in acht nemen.

 

Een greep uit de gerechten die je zal leren bereiden:

 

frozen peach sangria, pestovlinders, carpaccio van Sint-Jacobsnoten, bisque van garnalen, kervelsoep met quenelles van kip, entrecote met pizzaiolasaus van kumato en asperges in polenta, met scampi gevulde zeetongfilet met champagnesabayon, diplomaat, mokkaparfait, …

 

 

 

AANBOD SCHOOLJAAR 2017-2018:

 

Deze module bieden wij momenteel niet aan.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, indien je op de hoogte wil worden gehouden over eventueel startdata.

 

GO! CVO VIVA ANTWERPEN

 

Distelvinklaan 22

 

2660 Hoboken

CONTACT

 

0476 96 49 57 (geen sms aub)

OPENINGSUREN SECRETARIAAT

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

 

 

: 9.00u tot 12.30u - 13.30u tot 16.30u

: 9.00u tot 12.30u - 13.30u tot 16.30u

: 9.00u tot 12.00u

: 9.00u tot 12.30u - 13.30u tot 16.30u

: 9.00u tot 12.00u