VERWEN JE GASTEN

 

Moeilijkheidsgraad: gevorderden

Je hebt reeds een uitgebreide kennis van koken.

 

Je leert een menu bereiden in functie van feesten of andere gelegenheden.

Je bereidt meer gastronomische menu’s en leert:

 

• tafelschikking

• de regels voor opdienen en afruimen en de regels voor gastvrijheid

• gerechten feestelijk presenteren

• seizoensgebonden menu’s samenstellen/uitwerken

• werkzaamheden organiseren

• borden dresseren

• snijtechnieken toepassen

• fileren van vis

• kooktechnieken onder begeleiding kunnen uitvoeren: koken, bakken in de oven, braden, stoven,

stomen, flamberen, …

• de hygiëneregels in acht nemen.

 

Een greep uit de gerechten die je zal leren bereiden:

 

frozen peach sangria, pestovlinders, carpaccio van Sint-Jacobsnoten, bisque van garnalen, kervelsoep met quenelles van kip, entrecote met pizzaiolasaus van kumato en asperges in polenta, met scampi gevulde zeetongfilet met champagnesabayon, diplomaat, mokkaparfait, …

 

 

 

AANBOD SCHOOLJAAR 2017-2018:

 

Deze module bieden wij momenteel niet aan.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, indien je op de hoogte wil worden gehouden over eventueel startdata.

 

GO! CVO VIVA ANTWERPEN

 

Distelvinklaan 22 (secretariaat: blok B)

 

2660 Hoboken

CONTACT

 

0476 96 49 57 (geen sms aub)

 

info@cvo-viva.be

OVER CVO VIVA ANTWERPEN

 

Centrumreglement

 

Missie

 

Opleidingen

OPENINGSUREN SECRETARIAAT (BLOK B)

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

 

 

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u