LAAT HET SMAKEN!

 

 

Geniet ervan heerlijke gerechten klaar te maken in onze opleiding koken!

 

Leer de culinaire finesses door het zelf te doen.

Je leert o.a.:

 

  • menu’s samenstellen
  • correcte terminologie gebruiken
  • verse en kwaliteitsvolle ingrediënten kiezen
  • eenvoudige en verfijnde kooktechnieken toepassen
  • je creatie presenteren

 

De opleiding koken bestaat uit 7 modules van 80 lestijden.

 

Klik op de verschillende modules (rechts) voor meer info en de planning voor 2017-2018.

 

 

VOOR WIE IS DEZE CURSUS BEDOELD?

 

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Ook voor wie zijn/haar keukenvaardigheden wil opfrissen of wil bijleren is dit een geschikte cursus.

 

Je kan zonder voorkennis starten in de module 'Start to cook'. Voor de andere modules moet je een goede basiskennis aantonen met een certificaat van een eerder gevolgde kookopleiding of slagen voor een toelatingsproef tijdens de eerste les.

 

Je kookt steeds per 2 personen aan een kookeiland. De kooklessen zijn heel praktijkgericht en worden gegeven door ervaren leerkrachten. Na elke geslaagde module behaal je een deelcertificaat.

 

Twijfel je of deze opleiding iets voor jou is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer uitleg.

 

 

 

WAT KOST DEZE CURSUS?

 

Het standaard inschrijvingsgeld bedraagt € 120,00.

Heb je echter recht op een vermindering van inschrijvingsgeld? Dan betaal je slechts € 24,00 of € 0,00.

Meer informatie hierover vind je hier.

 

Naast het inschrijvingsgeld betaal je ook nog € 8,00 cursugebonden kosten. Hieronder vallen bv. extra kopies, onderhoud en herstellingen van machines … Alle informatie hierover kan je hier raadplegen.

 

Extra bijkomende kosten zijn:

 

- het receptenboek dat je aankoopt bij de leerkracht in de les (€ 5,00 op papier of op cd-rom)

- de ingrediënten (+/- € 10,00 per persoon, per les)

 

 

WAT BRENG JE MEE NAAR DE LES?

 

Je brengt in principe zelf de nodige ingrediënten mee naar de les.

Enkele leerkrachten zorgen zelf voor de ingrediënten. je moet deze dan cash bij hem/haar afrekenen.

 

Daarnaast breng je mee:

 

  • keukenschort
  • vaatdoek
  • keukenhanddoek
  • handdoek of gastendoekje
  • aardappelmesje
  • schrijfgerief
  • notitieschrift
  • receptenboek

GO! CVO VIVA ANTWERPEN

 

Distelvinklaan 22 (secretariaat: blok B)

 

2660 Hoboken

CONTACT

 

0476 96 49 57 (geen sms aub)

 

info@cvo-viva.be

OVER CVO VIVA ANTWERPEN

 

Centrumreglement

 

Missie

 

Opleidingen

OPENINGSUREN SECRETARIAAT (BLOK B)

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

 

 

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u