DAGELIJKSE KOST

 

Moeilijkheidsgraad: half gevorderden

Je hebt reeds een beperkte basiskennis van koken.

 

Je bereidt lekkere dagmenu’s die voldoende variatie en kleur geven aan je dagelijkse voeding en leert daarbij:

 

  • de voedingsdriehoek gebruiken
  • een eenvoudig menu opstellen
  • verse kruiden gebruiken
  • vis reinigen en panklaar maken
  • basis kooktechnieken onder begeleiding uitvoeren
  • pocheren van eieren en vis, blancheren van groenten, frituren van aardappelen en
  • gratineren van bereide gerechten
  • organiseren
  • de hygiëneregels in acht nemen.

 

Een greep uit de gerechten die je zal leren bereiden:

 

caesersalade, tabouleh met krab, goulashsoep, seldersoep met grijze garnalen, vogelnestje, spaghetti met groene kruiden, risotto, frambozenmousse, chocolademousse,...

 

Twijfel je of deze module iets voor jou is en of je over de juiste voorkennis beschikt?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer uitleg.

 

 

AANBOD SCHOOLJAAR 2017-2018:

Lesplaats

Dag

Week

Uren

Start

Eind

Voor deze module kan er momenteel niet meer ingeschreven worden. We starten opnieuw in september 2018.

 

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe startdata? Neem dan zeker even contact met ons op.

GO! CVO VIVA ANTWERPEN

 

Distelvinklaan 22 (secretariaat: blok B)

 

2660 Hoboken

CONTACT

 

0476 96 49 57 (geen sms aub)

 

info@cvo-viva.be

OVER CVO VIVA ANTWERPEN

 

Centrumreglement

 

Missie

 

Opleidingen

OPENINGSUREN SECRETARIAAT (BLOK B)

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

 

 

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u