DAGELIJKSE KOST

 

Moeilijkheidsgraad: half gevorderden

Je hebt reeds een beperkte basiskennis van koken.

 

Je bereidt lekkere dagmenu’s die voldoende variatie en kleur geven aan je dagelijkse voeding en leert daarbij:

 

  • de voedingsdriehoek gebruiken
  • een eenvoudig menu opstellen
  • verse kruiden gebruiken
  • vis reinigen en panklaar maken
  • basis kooktechnieken onder begeleiding uitvoeren
  • pocheren van eieren en vis, blancheren van groenten, frituren van aardappelen en
  • gratineren van bereide gerechten
  • organiseren
  • de hygiëneregels in acht nemen.

 

Een greep uit de gerechten die je zal leren bereiden:

 

caesersalade, tabouleh met krab, goulashsoep, seldersoep met grijze garnalen, vogelnestje, spaghetti met groene kruiden, risotto, frambozenmousse, chocolademousse,...

 

Twijfel je of deze module iets voor jou is en of je over de juiste voorkennis beschikt?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer uitleg.

 

 

AANBOD SCHOOLJAAR 2017-2018:

Lesplaats

Dag

Week

Uren

Start

Eind

Borgerhout, Plantin en Moretuslei 165

(GO! Spectrum Campus Borgerhout)

woensdag

oneven week

18u25 - 22u20

13/09/2017

20/06/2018

Brasschaat, Prins Kavellei 98 (GO! KTA Brasschaat)

dinsdag

oneven week

18u40 - 22u20

12/09/2017

19/06/2018

Hoboken, Distelvinklaan 22 (GO! atheneum Hoboken - blok E)

dinsdag

wekelijks

18u40 - 22u20

05/09/2017

23/01/2018

Lier, Anton Bergmannlaan 24 (GO! Middenschool Anton Bergmann)

dinsdag

even week

18u40 - 22u20

12/09/2017

19/06/2018

GO! CVO VIVA ANTWERPEN

 

Distelvinklaan 22 (secretariaat: blok B)

 

2660 Hoboken

CONTACT

 

0476 96 49 57 (geen sms aub)

 

info@cvo-viva.be

OVER CVO VIVA ANTWERPEN

 

Centrumreglement

 

Missie

 

Opleidingen

OPENINGSUREN SECRETARIAAT (BLOK B)

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

 

 

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u