HIPPE GERECHTEN

 

Moeilijkheidsgraad: meer gevorderden

Je hebt reeds een goede kennis van koken.

 

Je leert een volledig menu bereiden waarbij de traditionele gerechten vervangen worden door hedendaagse bereidingen die aansluiten bij de trends.

 

Diverse kooktechnieken komen aan bod:

 

• herkomst, voedingswaarde, verteerbaarheid, gebruik en bewaarmethode van grondstoffen

• werken met een voedingsmiddelentabel

• een werkplan volgen

• snijtechnieken voor groenten, fruit, vlees en vis

• basis kooktechnieken onder begeleiding kunnen uitvoeren : wokken, stomen, grillen, koken, bakken

• trendy Europese en niet Europese gerechten bereiden

• verse kruiden gebruiken en gerechten op smaak brengen

• organiseren

• de hygiëneregels in acht nemen.

 

Een greep uit de gerechten die je zal leren bereiden:

 

aperitiefglaasjes, miniquiche, quinoasalade, rode koolsla met feta en pompoenpitten, exotische pompoensoep met kokosmelk en kerrie, pastinaaksoep met pancetta, roergebakken rijst, schorsenerenragout met scampi, vijgentaart met pistachenoten en munt.

 

Twijfel je of deze module iets voor jou is en of je over de juiste voorkennis beschikt?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer uitleg.

 

 

AANBOD SCHOOLJAAR 2017-2018:

Lesplaats

Dag

Week

Uren

Start

Einde

Brasschaat, Prins Kavelleid 98 (GO! KTA Brasschaat)

woensdag

even week

19u00 - 22u40

06/09/2017

27/06/2018

Lier, Anton Bergmannlaan 24 (GO! Middenschool Anton Bergmann)

dinsdag

even week

18u40 - 22u20

07/09/2017

28/06/2018

GO! CVO VIVA ANTWERPEN

 

Distelvinklaan 22 (secretariaat: blok B)

 

2660 Hoboken

CONTACT

 

0476 96 49 57 (geen sms aub)

 

info@cvo-viva.be

OVER CVO VIVA ANTWERPEN

 

Centrumreglement

 

Missie

 

Opleidingen

OPENINGSUREN SECRETARIAAT (BLOK B)

 

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

 

 

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u

: 9u tot 12u - 14u tot 16u - 18u tot 20u

: 9u tot 12u